inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Junior Financial Consultant

Vacaturedetails

Vacaturenummer Fin02
Vacaturenaam Junior Financial Consultant
Startdatum 01-09-2019
Einddatum 31-12-2019
Locatie Eindhoven en Maastricht
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Maak kennis met verschillende organisaties als Junior Financial bij Pragmatics

Wil jij in korte tijd kennismaken met verschillende organisaties en verschillende functies? Geef je carrière een vliegende start en kom ons team van finance professionals versterken!

Pragmatics is een snel groeiend bedrijf op het gebied van financieel interim management en consultancy. We zijn actief in heel Limburg en Noord-Brabant. Vanwege de toenemende vraag naar financiële toppers zijn wij per direct op zoek naar Junior Financials die zich willen ontwikkelen tot financial van de toekomst.

Wat verwachten we van je

Als Junior Financial heb jij de ambitie om te werken aan je eigen groei én aan de groei van Pragmatics. Je bent sociaal en graag onderdeel van een succesvol team. Je kunt prima zelfstandig werken, voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving, houdt van gevarieerde werkzaamheden en van nieuweAls Junior Financial heb jij de ambitie om te werken aan je eigen groei én aan de groei van Pragmatics. Je bent sociaal en graag onderdeel van een succesvol team. Je kunt prima zelfstandig werken, voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving, houdt van gevarieerde werkzaamheden en van nieuwe uitdagingen. Je bent nauwkeurig en goed in je vak.

Verder heb je:
- een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting, zoals Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde;
- maximaal 3 jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control (ook schoolverlaters nodigen we uit om te reageren);
- ervaring met Excel, overige MS Office-pakketten en ERP-pakketten;
- ervaring met SAP;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- een open, proactieve en probleemoplossende houding.

Om ons te verzekeren van de juiste match, maakt een assessment deel uit van de selectieprocedure.

. Je bent nauwkeurig en goed in je vak.

Wat bieden we je

Je krijgt een aanstelling bij Pragmatics en kunt rekenen op oprechte en persoonlijke aandacht. Je krijgt een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, 27 vakantiedagen en een pensioenregeling. Verder bieden we je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van finance & control. Wil jij naast je werk nog een opleiding volgen? Wij maken het mogelijk! Uiteraard nodigen we je ook uit voor onze gezellige personeelsuitjes die we een paar keer per jaar organiseren. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie
Arbeidsvoorwaarden

In overeenstemming met opleiding en ervaring. Bonusregeling

Aanvullende informatie

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via onze website op deze vacature.
Bellen mag natuurlijk ook en wordt zeer gewaardeerd! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniël Freudenberg (Maastricht) via 043-3659285 of met Hayat Bentoto (Eindhoven) via 040-2409961.

Functiebeschrijving

Functienummer Fin02
Functienaam Junior financial professional
Doel

Als junior financial professional kom je in dienst bij Pragmatics. Je voert onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van Finance & Control bij onze opdrachtgevers.

Plaats in de organisatie

 Dit is afhankelijk van het doel van het project of opdracht.

Resultaatgebieden

Denk hierbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen: opdrachten op het gebied van business control, governance of accounting & reporting. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

Competenties

Pro-activiteit en afstemming met de klant staan centraal. Je kunt goed zelfstandig en in een team werken, toont initiatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit.

Kennis & vaardigheden

Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste junior professionals met een relevante (economische) opleiding op ten minste Hbo niveau. Kwaliteit staat bij Pragmatics hoog in het vaandel. Daarom telt niet alleen de vakinhoudelijke deskundigheid

Aanvullende informatie Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we bieden dan ook de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten welke zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.