inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Assistent Finance Manager

Vacaturedetails

Vacaturenummer 2021FM02E
Vacaturenaam Assistent Finance Manager
Startdatum 25-02-2021
Einddatum 30-04-2021
Locatie Eindhoven
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Voor Continental Automotive Trading Nederland B.V. – V.D.O. is Be Pure Recruitment / Pragmatics op zoek naar een ondernemende Assistent Finance Manager. Je bent de rechterhand van de Finance Manager en eerste aanspreekpunt in geval van zijn afwezigheid.


Wat verwachten we van je
Wat bieden we je

Werken bij Continental Automotive betekent veel zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. Ze geven je de ruimte om jezelf te ontwikkelen of verder te specialiseren.

Continental Automotive biedt jou een dynamische werkomgeving met veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke inzet. Binnen het team is er veel collegialiteit en een no-nonsense aanpak.

Ze bieden een zeer brede rol met veel ruimte en vrijheid om jezelf te profileren en zaken naar een hoger niveau te brengen. En dat in een hele open cultuur met weinig uitgesproken hiërarchie.

Functieverband vast
Salarisindicatie marktconform
Arbeidsvoorwaarden
Aanvullende informatie

Ben jij de ondernemende Assistent Finance Manager met potentie die ik zoek ? En voldoe je aan de gestelde functie-eisen? Reageer dan direct met jouw CV en motivatiebrief. Na ontvangst neem ik binnen 2 dagen contact met je op voor nadere afstemming.

Heb je behoefte aan meer informatie? Neem dan contact met me op. Je kunt me bereiken via bianca@bepurerecruitment.nl, 06-42509330 of stuur me een WhatsApp bericht.

Een online assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure.

Functiebeschrijving

Functienummer FM02E
Functienaam Assistent Finance Manager Eindhoven
Doel

Voor Continental Automotive Trading Nederland B.V. – V.D.O. is Be Pure Recruitment / Pragmatics op zoek naar een ondernemende Assistent Finance Manager. Je bent de rechterhand van de Finance Manager en eerste aanspreekpunt in geval van zijn afwezigheid.

Plaats in de organisatie

Je bent verantwoordelijk voor een groot gedeelte van het financiële speelveld: van Financiële Administratie (FA) naar Financial Control (FC). Je zorgt dat het huis op orde is en blijft. Je zorgt samen met de Finance Manager voor een adequate inrichting van de financiële administratie. Je bent verantwoordelijk voor de volledige dagboekadministratie en ondersteunt de Finance Manager bij de maandelijkse (consolidatie)rapportages aan het hoofdkantoor. Je stelt de aangifte Loonbelasting en BTW op, en draagt zorg voor de aangifte intracommunautaire leveringen. Je bent in de lead op het gebied van debiteurmanagement, naast het verzenden van aanmaningen onderhoud je ook telefonisch contact met klanten omtrent achterstallige betalingen en manage je de interne contacten in geval van disputen of vragen omtrent facturen. Daarnaast behoort ook het opstellen en verrichten van de maandelijkse incasso opdrachten tot je rol. Je werkt hands-on en spart en spiegelt met jouw collega's. Alles wat je doet, doe je continu met de bril van verbetering en de wil om vooruit te komen.

Resultaatgebieden
Competenties

• Je hebt minimaal een afgeronde MBO bedrijfseconomische opleiding (niveau 4) met een financieel- economische richting.

• Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbare ervaring als business focused Financial binnen een salesen/of product gerichte organisatie.

• Omgevingsbewust: je beschikt over actuele kennis, je kent de trends en ontwikkelingen over je vakgebied en weet deze te vertalen naar wat goed is voor Continental.

• Ervaring met het werken in een klein lokaal team in een groter geheel / internationaal concern is een pré.

• Uitstekende vaardigheden met de Engelse taal (voertaal) is vereist, Duits is een pré.

• Ruime ervaring in het gebruik van SAP.

• Anderen vinden het fijn om met jou te werken, omdat je snel snapt wat er nodig is en dat weet te vertalen.

• Je laat verschillende gedragsstijlen zien teneinde effectief te blijven functioneren en gestelde doelen te bereiken.

• Je kunt mensen meenemen op jouw pad en hebt het geduld om uit te leggen wat niet direct helder is.

• Mensen voelen zich gesteund door jou als professional en als mens en dat maakt je een goede sparringpartner.

• Je bent communicatief vlot en sterk, je bent weerbaar en je bezit een gezonde dosis humor.

• Je staat voor een duurzame klantrelatie en stelt het klantbelang centraal.

• Je handelt proactief in het belang van de (interne en externe) klant, je onderkent verschillende belangen en weegt deze zichtbaar mee.

• Afwachten is niet jouw ding. Je toont initiatief, maar blijft wel afstemmen met anderen of de verwachtingen hetzelfde zijn.

• Je bent nieuwsgierig, pragmatisch en houdt van aanpakken.

Kennis & vaardigheden
Aanvullende informatie

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.