inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Finance & control topper gezocht!

Vacaturedetails

Vacaturenummer MFIN03
Vacaturenaam Finance & control topper gezocht!
Startdatum 22-03-2017
Einddatum 30-06-2017
Locatie Maastricht of Eindhoven
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Op zoek naar zekerheid én afwisseling? Ben jij de finance topper die wij zoeken?

Ben je toe aan nieuwe uitdaging of wil je jouw carrière een extra zetje geven? Wil je meer afwisseling bij diverse opdrachtgevers met alle zekerheden die je gewend bent bij een vaste aanstelling? Pragmatics biedt het allebei, met een mooi ontwikkelplan om je toekomst weer een mooie impuls te geven! Nu is het tijd om de overstap te maken, dus solliciteer vandaag nog bij Pragmatics.

Wat verwachten we van je

Als nieuwe collega heb jij de ambitie om je carrière in finance & control naar een volgend niveau te tillen. Je bent sociaal en graag onderdeel van een succesvol team. Uiteraard kun je prima zelfstandig werken, je voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving en je houdt van gevarieerde werkzaamheden. Je bent nauwkeuring en professioneel in je vak en baseert je advies op feiten, cijfers en onderbouwde forecasts.

Verder heb je:

 • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in een relevante richting zoals Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde (bij voorkeur aangevuld met een post-HBO of postdoctorale opleiding).
 • Minimaal drie en maximaal acht jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control.
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden (Nederlands én Engels).
 • Ervaring met SAP, Excel en overige MS Office pakketten.
 • Een open, proactieve en probleemoplossende houding.
 • De drive om mee te werken aan de kwalitatieve groei van Pragmatics.

Wat bieden we je

Als finance & control consultant voer je opdrachten uit bij onze klanten waaronder internationale bedrijven, woningcorporaties, industriële organisaties en overheden. De opdrachten zijn gevarieerd en op verschillende niveaus. Vragen die je kan krijgen zijn:

 • Hoe kunnen we onze financiële processen verbeteren?
 • Hoe staat ons bedrijf / de afdeling er financieel voor?
 • Kan de maandrapportage beter en sneller?
 • Kun je onze administratieve achterstanden zo snel mogelijk wegwerken?
 • Kun je de jaarrekening / begroting opstellen?
 • Hoe kunnen we kosten besparen en wat zijn hiervan de gevolgen?
 • Waar kunnen we volgend jaar het beste in investeren?
 • Welke automatiseringslagen dragen positief bij aan de efficiency maar gaan niet ten koste van de kwaliteit? 

Natuurlijk wordt elk project afgestemd op jouw kennis, kunde en ambities in lijn met je persoonlijk ontwikkelplan.

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie Marktconform inclusief auto, pensioen en bonusregeling.
Arbeidsvoorwaarden

Een mooie toekomst in finance & control, waarin werk- en privé goed in balans zijn. Je krijgt een solide aanstelling bij Pragmatics en kunt rekenen op oprechte en persoonlijke aandacht ten behoeve van jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt een goed salaris en prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bonusregeling, pensioen, een opleidingsbudget en eventueel een leaseauto. Leuke en enthousiaste collega's.
Om ons te verzekeren van de juiste match, maakt een psychologisch assessment deel uit van de selectieprocedure.

Aanvullende informatie

Pragmatics is een toegankelijke en dynamische organisatie die interim professionals en medewerkers bemiddelt voor uitdagende finance & control opdrachten. Als finance & control consultant bij Pragmatics bouw je binnen no-time een carrière op waar je U tegen zegt. In plaats van te werken voor één bedrijf, werk je via Pragmatics meestal bij meerdere grote bedrijven per jaar. Je carrière ontwikkelt zich daardoor in een razend tempo!

Ons hecht team bestaat inmiddels uit meer dan 50 finance professionals die je regelmatig ziet tijdens onze leuke social events, workshops en trainingen. Voor zowel onze vestiging in Maastricht als Eindhoven, zijn we op zoek naar versterking om te kunnen voldoen aan de toenemende vraag van nieuwe en bestaande klanten.

Voor een indruk van Pragmatics, bekijk ook onze bedrijfsvideo op YouTube.

Functiebeschrijving

Functienummer Fin01
Functienaam Medior Financial Professional
Doel

Je komt als consultant in vaste dienst bij Pragmatics en vervult opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Pro-activiteit en afstemming met de klant staan hierbij centraal.

Plaats in de organisatie

Dit is afhankelijk van het doel van het project of opdracht.

Resultaatgebieden

Je vervult opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt in uiteenlopende functies zoals onder andere (assistent) controller, business analist, hoofd administratie, manager planning & control, financial manager en kunt als consultant ook betrokken worden bij projecten waarbij je zelfstandig werkt aan financieel administratieve vraagstukken zoals managementinformatie, het begrotings- en rapportageproces, de interne organisatie en/of de werkprocessen (AO/IC).

Competenties

Je bent representatief, kunt goed zelfstandig en in een team werken, toont initiatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit.

Kennis & vaardigheden

Je hebt een afgeronde relevante economische Hbo- of academische opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring in een financieel (-administratieve) functie en bent bekend met financiële pakketten en reporting tools.

Aanvullende informatie Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we bieden dan ook de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten welke zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.