inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Medior Financial Consultant

Vacaturedetails

Vacaturenummer MFIN02
Vacaturenaam Medior Financial Consultant
Startdatum 01-09-2019
Einddatum 31-12-2019
Locatie Eindhoven en Maastricht
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Geef je carrière een boost als Medior Financial bij Pragmatics

Toe aan een volgende stap in je finance & control loopbaan? Geef je carrière een boost en kom ons team van finance professionals versterken!

Pragmatics is een snel groeiend bedrijf op het gebied van finance & control. We zijn actief in heel Limburg en Noord-Brabant. Vanwege de toenemende vraag naar financiële toppers zijn wij per direct op zoek naar Medior Financials die zich willen ontwikkelen tot financial van de toekomst.

Over de functie
Als finance & control consultant voer je tijdelijke projecten uit bij onze opdrachtgevers. Als bijvoorbeeld Financial Controller, Hoofd Administratie, Business Controller of GL Accountant, help je hen bij het behalen of behouden van gezonde cijfers. Elk project wordt afgestemd op jouw kennis, kunde en ambities. Je krijgt dus de kans om je werkervaring in korte tijd flink uit te breiden. Na het werk kom je geregeld naar ons kantoor in Maastricht of Eindhoven voor intervisie, teammeetings, workshops of trainingen. Leuk om je collega's weer te zien en om kennis en ervaringen te delen.

Wat verwachten we van je

Als Medior Financial heb jij de ambitie om je carrière naar een volgend niveau te tillen. Je bent sociaal en graag onderdeel van een succesvol team. Je kunt prima zelfstandig werken, voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving, houdt van gevarieerde werkzaamheden en van nieuwe uitdagingen. Je bent nauwkeurig en goed in je vak.

Verder heb je:
- een afgeronde hbo- of wo-opleiding in een relevante richting, zoals Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde (bij voorkeur aangevuld met een post-hbo of postdoctorale opleiding);
- minimaal 3 en maximaal 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control;
- ervaring met Excel, overige MS Office-pakketten en ERP-pakketten;
- ervaring met SAP;
- uitstekende communicatieve vaardigheden;
- een open, proactieve en probleemoplossende houding.

Om ons te verzekeren van de juiste match, maakt een assessment deel uit van de selectieprocedure

Wat bieden we je

Je krijgt een aanstelling bij Pragmatics en kunt rekenen op oprechte en persoonlijke aandacht. Je krijgt een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een bonusregeling, 27 vakantiedagen, een pensioenregeling en een leaseauto. Verder bieden we je de kans om je verder te ontwikkelen op het gebied van finance & control. Wil jij naast je werk nog een opleiding volgen? Wij maken het mogelijk! Uiteraard nodigen we je ook uit voor onze gezellige personeelsuitjes die we een paar keer per jaar organiseren. Ben jij er de volgende keer ook bij?

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie Marktconform inclusief auto, pensioen en bonusregeling.
Arbeidsvoorwaarden
Aanvullende informatie

Hebben we je interesse gewekt? Solliciteer dan via onze website op deze vacature.
Bellen mag natuurlijk ook en wordt zeer gewaardeerd! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Daniël Freudenberg (Maastricht) via 043-3659285 of met Hayat Bentoto (Eindhoven) via 040-2409961.

Functiebeschrijving

Functienummer Fin01
Functienaam Medior Financial Professional
Doel

Je komt als consultant in vaste dienst bij Pragmatics en vervult opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Pro-activiteit en afstemming met de klant staan hierbij centraal.

Plaats in de organisatie

Dit is afhankelijk van het doel van het project of opdracht.

Resultaatgebieden

Je vervult opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt in uiteenlopende functies zoals onder andere (assistent) controller, business analist, hoofd administratie, manager planning & control, financial manager en kunt als consultant ook betrokken worden bij projecten waarbij je zelfstandig werkt aan financieel administratieve vraagstukken zoals managementinformatie, het begrotings- en rapportageproces, de interne organisatie en/of de werkprocessen (AO/IC).

Competenties

Je bent representatief, kunt goed zelfstandig en in een team werken, toont initiatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit.

Kennis & vaardigheden

Je hebt een afgeronde relevante economische Hbo- of academische opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring in een financieel (-administratieve) functie en bent bekend met financiële pakketten en reporting tools.

Aanvullende informatie Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we bieden dan ook de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten welke zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.