inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Medior controller

Vacaturedetails

Vacaturenummer MFIN02
Vacaturenaam Medior controller
Startdatum 01-12-2017
Einddatum 01-03-2018
Locatie Maastricht
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Met de jaarwisseling in zicht, breekt een tijd van bezinning aan. Wat heb ik het afgelopen jaar bereikt? Heb ik alles eruit gehaald wat erin zat? En misschien nog wel belangrijker: waar wil ik naartoe en hoe ziet mijn toekomst eruit? Wil je gerichte stappen zetten om dé financial van de toekomst te worden? Lees dan hieronder verder!

Wat verwachten we van je

Kennisdeling, persoonlijke groei en jouw ontwikkeling staan voorop. Jouw kennis en vaardigheden zijn bepalend voor het succes van onze opdrachtgevers. Zo helpen wij samen onze opdrachtgevers in het behouden, behalen en verder uitbouwen van gezonde cijfers! Beschik jij over 3-8 jaar werkervaring in de vakgebieden accountancy, control, reporting of finance en hebben wij jouw ambitie aangewakkerd?

Solliciteer dan door hier je gegevens achter te laten. Ben je op zoek naar meer informatie of wil je vrijblijvend kennis met ons maken? Vul dan het contactformulier in.

Wat bieden we je

Pragmatics Maastricht groeit! Wij zijn voortdurend op zoek naar gedreven finance & control consultants die met ons mee willen én kunnen groeien. Professionals die klaar zijn voor die felbegeerde groei in hun carrière! Ben jij die consultant die oog heeft voor verbetering én gezonde cijfers? Die business controller die een organisatie bij de hand durft te nemen? Maak je ambities op het gebied van business control, accounting & reporting, risk-, project- en verandermanagement waar bij Pragmatics! Maak van 2018 het jaar dat jij die volgende stap richting dé financial van de toekomst zet! Wij waarderen en stimuleren jouw ambities met:

• Uitdagende en afwisselende opdrachten die
aansluiten op jouw kennis en ervaring
• Uiteenlopende opdrachtgevers: van internationale
spelers, woningcorporaties, overheid tot
gerenommeerde industriële organisaties
• Meer dan 70 net zo ambitieuze collega's om mee te
sparren
• Die felbegeerde QC of RC-titel die je op onze
kosten behaalt
• Een uitgebreid cursus- en workshopaanbod
• Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden
waaronder een leaseauto en persoonlijke
bonusregeling

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie Marktconform inclusief auto, pensioen en bonusregeling.
Arbeidsvoorwaarden
Aanvullende informatie

Pragmatics Maastricht

Australiëlaan 60
6199 AA Maastricht Airport
www.pragmatics.nl

Functiebeschrijving

Functienummer Fin01
Functienaam Medior Financial Professional
Doel

Je komt als consultant in vaste dienst bij Pragmatics en vervult opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Pro-activiteit en afstemming met de klant staan hierbij centraal.

Plaats in de organisatie

Dit is afhankelijk van het doel van het project of opdracht.

Resultaatgebieden

Je vervult opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. Je werkt in uiteenlopende functies zoals onder andere (assistent) controller, business analist, hoofd administratie, manager planning & control, financial manager en kunt als consultant ook betrokken worden bij projecten waarbij je zelfstandig werkt aan financieel administratieve vraagstukken zoals managementinformatie, het begrotings- en rapportageproces, de interne organisatie en/of de werkprocessen (AO/IC).

Competenties

Je bent representatief, kunt goed zelfstandig en in een team werken, toont initiatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit.

Kennis & vaardigheden

Je hebt een afgeronde relevante economische Hbo- of academische opleiding, minimaal 3 jaar werkervaring in een financieel (-administratieve) functie en bent bekend met financiële pakketten en reporting tools.

Aanvullende informatie Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we bieden dan ook de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten welke zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.