inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Junior Controller - Eindhoven

Vacaturedetails

Vacaturenummer Fin06
Vacaturenaam Junior Controller - Eindhoven
Startdatum 01-12-2016
Einddatum 31-12-2017
Locatie Eindhoven
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Maak van 2017 jouw jaar! Met een frisse start en een nieuwe uitdaging als junior controller bij Pragmatics.

Wat verwachten we van je

Je hebt een gezonde ambitie om carrière te maken in finance & control. Je bent sociaal en bent graag onderdeel van een team. Uiteraard kun je ook prima zelfstandig werken. Je voelt je snel thuis in een nieuwe omgeving en houdt van gevarieerde werkzaamheden en nieuwe uitdagingen. Je houdt niet van ‘nattevingerwerk' maar baseert je advies op feiten, cijfers en onderbouwde forecasts.

Verder neem je mee:

  • Een afgeronde HBO- of WO opleiding in een relevante richting (Bedrijfseconomie, Business Administration, Controlling of Bedrijfskunde). 
  • Maximaal drie jaar relevante werkervaring op het gebied van finance & control. 
  • Goede communicatieve vaardigheden and some English skills. 
  • Ervaring met Excel en overige MS Office pakketten. 
  • Bij voorkeur SAP-ervaring. 
  • Een open, proactieve en probleemoplossende houding. 
  • De drive om mee te werken aan een kwalitatieve groei van Pragmatics.

Wat bieden we je

Zo ziet jouw 2017 eruit
In de auto van de zaak rijd je naar onze opdrachtgever waar je begint aan je eerste finance & control project. Het project is afgestemd op jouw kennis, kunde en ambities. Je controleert bijvoorbeeld processen en procedures, houdt de data up-to-date en realiseert diverse financiële rapportages. Je houdt goed contact met de business manager van Pragmatics die je ondersteunt en begeleidt waar je dat nodig hebt.
Aan het begin van elk jaar stel je ook samen met de business manager je ontwikkelplan op zodat we weten waar je over een aantal jaren wilt staan.
Nadat je gestart bent, kom je regelmatig naar ons kantoor in Maastricht of Eindhoven omdat we een workshop of training hebben georganiseerd. Altijd gezellig om je collega's weer te zien! Ook kom je enthousiast naar onze teamuitjes die we een aantal keer per jaar organiseren.
De eerste 9 maanden zijn omgevlogen, je hebt veel geleerd en je eerste project heb je succesvol afgerond. Gelukkig heeft de business manager al een nieuw gesprek voor je geregeld bij een groot internationaal bedrijf uit de regio. Echt iets voor jou! Jouw skills en persoonlijkheid zijn onweerstaanbaar en je mag direct beginnen aan een nieuw project.
We sluiten het jaar af met een gezellige kerstmeeting met alle collega's onder het genot van een hapje en drankje! Hopelijk ben jij daar volgend jaar ook bij?!

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie Marktconform inclusief auto, pensioen en bonusregeling.
Arbeidsvoorwaarden

Veel! Je krijgt een jaarcontract en kunt heel 2017 rekenen op een mooi salaris, uitdagende projecten, teammeetings met leuke collega's, workshops en trainingen. Tijdens één van je 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) kun je gelukkig even tot rust komen. Een studie en een auto van de zaak behoren ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk hebben wij gedacht aan centjes voor je oude dag en we hebben diverse bonusregelingen waardoor je misschien een keer extra op vakantie kan!
Een psychologisch assessment zal deel uitmaken van de uiteindelijke selectieprocedure.

Aanvullende informatie

Contactinformatie:
Voor meer informatie over Pragmatics of deze vacature kun je contact opnemen met Annemarie Valentijn (Eindhoven) via 040-240 99 61 en kijk op www.pragmatics.nl.

Functiebeschrijving

Functienummer Fin02
Functienaam Junior financial professional
Doel

Als junior financial professional kom je in dienst bij Pragmatics. Je voert onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van Finance & Control bij onze opdrachtgevers.

Plaats in de organisatie

 Dit is afhankelijk van het doel van het project of opdracht.

Resultaatgebieden

Denk hierbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen: opdrachten op het gebied van business control, governance of accounting & reporting. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

Competenties

Pro-activiteit en afstemming met de klant staan centraal. Je kunt goed zelfstandig en in een team werken, toont initiatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit.

Kennis & vaardigheden

Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste junior professionals met een relevante (economische) opleiding op ten minste Hbo niveau. Kwaliteit staat bij Pragmatics hoog in het vaandel. Daarom telt niet alleen de vakinhoudelijke deskundigheid

Aanvullende informatie Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we bieden dan ook de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten welke zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.