inloggen

pagina afdrukken | Mail deze vacature

Vacatures » Jonge ambitieuze financial

Vacaturedetails

Vacaturenummer Fin02
Vacaturenaam Jonge ambitieuze financial
Startdatum 01-04-2016
Einddatum 30-06-2016
Locatie Maastricht of Eindhoven
Opdrachtgever Pragmatics | Vacatures financieel personeel | Finance and control
Over de functie

Je voert onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van Finance & Control bij onze opdrachtgevers.

Wat verwachten we van je

Je toont graag initiatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bovendien vind je het een uitdaging om je aan te passen aan de organisatiecultuur van de klant en heb je een hands-on mentaliteit. Je denkt graag mee met de klant om samen een optimaal resultaat te bereiken.

Wat bieden we je

Pragmatics is een open, dynamische en jonge organisatie. We bieden je de mogelijkheid om je competenties en talenten maximaal te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten afgestemd op jouw ambitie en ontwikkeling.

Functieverband Fulltime
Salarisindicatie Marktconform
Arbeidsvoorwaarden

In overeenstemming met opleiding en ervaring. Bonusregeling

Aanvullende informatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Roger Willems 043 - 3659285 of 06- 835 77 694

Functiebeschrijving

Functienummer Fin02
Functienaam Junior financial professional
Doel

Als junior financial professional kom je in dienst bij Pragmatics. Je voert onder vakkundige begeleiding zeer diverse projecten uit op het gebied van Finance & Control bij onze opdrachtgevers.

Plaats in de organisatie

 Dit is afhankelijk van het doel van het project of opdracht.

Resultaatgebieden

Denk hierbij aan het verbeteren of in control krijgen van financiële processen: opdrachten op het gebied van business control, governance of accounting & reporting. Kortom: je helpt de klant bij het maximale uit de bedrijfsvoering te halen door het realiseren van een goed lopende administratie.

Competenties

Pro-activiteit en afstemming met de klant staan centraal. Je kunt goed zelfstandig en in een team werken, toont initiatief, beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en hebt een hands-on mentaliteit.

Kennis & vaardigheden

Voor deze functie zijn we op zoek naar enthousiaste junior professionals met een relevante (economische) opleiding op ten minste Hbo niveau. Kwaliteit staat bij Pragmatics hoog in het vaandel. Daarom telt niet alleen de vakinhoudelijke deskundigheid

Aanvullende informatie Pragmatics is een toegankelijke, dynamische en jonge organisatie. Ontwikkeling staat centraal en we bieden dan ook de mogelijkheid om je vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen met trainingen, opleidingen, coaching en natuurlijk afwisselende projecten welke zijn afgestemd op jouw ambitie, competenties en ontwikkeling.

Bent u geïnteresseerd in deze vacature? Solliciteer dan nu.