inloggen

Registreren

Vul onderstaande velden in om een gebruikersaccount aan te maken. Heb je al een account log dan in met je gegevens.

is een verplicht veld

Registratiegegevens
  1. Als kandidaat dient u akkoord te gaan met de volgende voorwaarden

    Wanneer u deze internetsite bezoekt kan Pragmatics persoonsgegevens over u verzamelen, zowel direct (via een verzoek om gegevens aan u) als indirect. Alle gegevens die u aan Pragmatics verstrekt via deze website, worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Zij kunnen worden opgenomen in een persoonsgegevensbestand. Pragmatics conformeert zich daarbij aan de Algemene Verordening Gegegevensbescherming. Persoonlijke gegevens van kandidaten worden slechts aan opdrachtgevers verstrekt wanneer wij hiervoor uitdrukkelijke toestemming hebben gekregen van de kandidaat. Bedrijfsgegevens van onze opdrachtgevers behandelen wij met de nodige voorzichtigheid en discretie. Indien de persoonlijke informatie van een kandidaat dan wel opdrachtgever verandert ofwel een kandidaat of opdrachtgever niet langer gebruik wenst te maken van de diensten van Pragmatics, bestaat de mogelijkheid om de aan ons toevertrouwde persoonlijke informatie te verbeteren, aan te vullen of te verwijderen. Gegevens die verzameld worden op een pagina van een carrièresite of op een co-branded pagina kunnen bewaard worden door zowel Pragmatics als het andere bedrijf. In dat geval kan het gebruik van dergelijke gegevens door het andere bedrijf gebonden zijn aan het privacybeleid van dat bedrijf en is Pragmatics in elk geval niet verantwoordelijk voor het gebruik door dat bedrijf van uw persoons- of demografische gegevens.

    Gegevens over uw bezoekgedrag gebruiken wij om onze communicatie over onze producten en diensten verder te optimaliseren. Bij de identificatie van de bezoekers op onze site maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij ook voor het verzamelen van gegevens over het bezoekgedrag. De informatie die wij op die manier van onze bezoekers krijgen behandelen wij zorgvuldig. De gegevens worden in overeenstemming met de wet gebruikt.

  2. Na aanmelding ontvang je direct een e-mail met je inloggegevens. Ontvang je deze mail niet? Controleer dan ook je onbelangrijke en ongewenste e-mails (spamfilter).