inloggen

pagina afdrukken

Photo3.tif

Pragmatics interim opdrachten en functies die bij je passen!

Pragmatics bemiddelt eigen medewerkers en matcht ook free lancers en Zelfstandigen zonder Personeel (ZZP-ers) met uitdagende opdrachten of tijdelijke functies bij gerenommeerde werkgevers. Hierbij concentreren we ons op financials vanwege onze jarenlange ervaring en relaties. Het matchen gebeurt met behulp van een haarscherp persoonsprofiel. Niet alleen personalia, opleiding en ervaring zijn bij ons tot in detail bekend, maar wij passen ook online assessments toe voor de perfecte match!

Pré-assessment voor een helder persoonsprofiel

Wij hebben een pré-assessment ontwikkeld in samenwerking met ervaren arbeids- en organisatiepsychologen, die verbonden zijn aan de Open Universiteit. Het pré-assessment bieden wij onze interim professionals kosteloos aan en bestaat uit een intake, een employability scan, een persoonlijkheidstest en een competentietest. Als je dit pré-assessment doorloopt, ontstaat een compleet en helder beeld van je persoonskenmerken, je competenties, maar ook van je opleiding en ervaring, je employability en je persoonlijke wensen. Het pré-assessment geeft ons of de recruiters van onze opdrachtgevers een compleet en helder beeld van jou als uniek persoon.

Reageren op een interim opdracht of functie

Wanneer je op een van de vacatures of opdrachten reageert, krijg je een wachtwoord toegestuurd waarmee je kunt inloggen en vervolgens ons pré-assessment kunt doorlopen. Je hoeft de onderdelen intake, employability en de testen niet in één keer af te ronden. Door op de pauzeknop te drukken worden je gegevens en testresultaten veilig opgeslagen. Je kunt dan later verder gaan met het pré-assessment.

Als jouw profiel matcht met een vacature of opdracht, krijg je van ons per e-mail bericht. Hierna zullen we je uitnodigen voor een oriënterend gesprek bij ons of bij onze opdrachtgever.

Ook als je niet direct matcht, krijg je van ons een bericht. Je gegevens houden wij graag in onze database zodat we je ook in de toekomst kunnen matchen met nieuwe opdrachten of vacatures met een ander wensprofiel. Mits je ons hiervoor toestemming geeft natuurlijk.

Persoonlijk dashboard en rapportages

Je ingevulde gegevens worden overzichtelijk weergegeven in je eigen online dashboard. Je kunt je gegevens op elk gewenst moment online aanpassen zodat je altijd een up to date CV beschikbaar hebt. Je testen blijven minstens een jaar geldig en een samenvatting van de testuitslagen vind je terug in je persoonlijk dashboard. Je kunt je persoonlijke rapportage en de uitgebreide testrapporten opvragen of printen, waarin je persoonsprofiel en je competenties op een visuele, heldere manier worden gepresenteerd. Erg handig voor eventuele sollicitaties nu en in de toekomst of voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan!

Ontbrekende of aanvullende gegevens?

Denk je dat er nog belangrijke gegevens ontbreken over jou als persoon? Gegevens die je wilt meesturen, zoals een eigen CV, een gemotiveerde sollicitatiebrief, een representatieve foto of zelfs een persoonlijke presentatie die je hebt opgenomen met je webcam? Voeg het toe aan je persoonlijke dashboard (door de bestanden te uploaden) en we hebben alles voorhanden om de perfecte match te kunnen maken!

Privacy en veiligheid

Pragmatics respecteert de NVP sollicitatiecode en de NIP-code. Dit betekent onder andere dat alleen met jouw toestemming je gegevens aan onze opdrachtgevers worden verstrekt. Alleen als je denkt dat de teruggekoppelde testresultaten een betrouwbaar beeld geven van jou als persoon, geef je ons toestemming om de testresultaten door te sturen en te gebruiken voor matching met het wensprofiel. Uiteraard respecteert Pragmatics ook de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Je kunt je altijd terugtrekken uit een sollicitatieproces of al je gegevens uit ons systeem laten verwijderen. Voor het eerste hoef je alleen maar opnieuw in te loggen en je sollicitatie online terug te trekken. Voor het tweede geval bel je met ons, zodat wij je gegevens uit de database verwijderen.

Al je persoonlijke gegevens zijn opgeslagen in een beveiligde database. Iedere kandidaat krijgt een uniek wachtwoord. In combinatie met je eigen e-mailadres, ben jij de enige persoon die je gegevens kunt wijzigen en online kunt inzien. Alleen met jouw toestemming mogen wij je gegevens inzien en gebruiken voor het maken van de perfecte match. Onze website is in staat om grote aantallen kandidaten snel en betrouwbaar te kunnen verwerken, niet alleen door de grote capaciteit maar ook door het ingebouwde tracking en tracing systeem per kandidaat en per opdracht.

We vragen aan alle kandidaten uitdrukkelijk om zich akkoord te verklaren met het naar waarheid invullen van de vragen en de testen, het gebruik van de vertrouwelijke gegevens door de potentiële opdrachtgevers en geen procedure te starten tegen Pragmatics of haar opdrachtgevers op grond van de inhoud en de uitkomst van de gehanteerde testen en selectiecriteria.

Nog vragen?

Mocht je nog vragen hebben over interim opdrachten of functies, de werking of de inhoud van deze website of de gebruikte testen, of vragen hebben over hoe we met persoonsgegevens omgaan en deze beschermen, dan kun je altijd even contact met ons opnemen. Dit kan per telefoon of per e-mail. De gegevens vind je op deze website. Ook als je vragen of problemen hebt tijdens het invullen of testen, kun je altijd contact met ons opnemen!

Klik hier om naar de homepage van Pragmatics Interim Professionals te gaan.